Filip Chudý Rôzne Kultúra

Prázdniny môžu začať: Centrum Považskej privíta hudobno-tanečnú párty, VIDEO

Považskobystrické centrum sa na začiatku prázdnin zmení na tanečný parket, pričom o náladu sa budú starať známi umelci. Čo všetko sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Prázdniny môžu začať: Centrum Považskej privíta hudobno-tanečnú párty, VIDEO
Zdroj: TASR

V piatok 30. júna sa rozdávajú vysvedčenia, čo je neklamný znak toho, že sa začínajú letné prázdniny. Tie tento rok v Považskej Bystrici odštartujú hudobnou akciou priamo pred mestským úradom, ktorej začiatok je orientačne naplánovaný na 20:00. Všetko odštartuje spevák Andrew May, približne o 21:00 ho vystrieda skupina Peter Bič Project a o cca hodinu neskôr až približne do polnoci sa o zábavu bude starať DJ Milan Lieskovský aj s laserovou šou.

Ako prezradila hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková, okrem hudobnej zábavy nebudú chýbať ani stánky s občerstvením (jedlo aj nápoje). Tentoraz ale nebudú pred pódiom umiestnené lavičky, ako je to zvykom na Dňoch mesta. „Ide skôr o tanečnú zábavu, práve preto by tam nemali byť,“ vysvetlila hovorkyňa s tým, že s prípadným presunom tohto podujatia do krytých priestorov nepočítajú.

„Predpovede počasia vyzerajú byť priaznivé a veríme, že ak by sa počasie zmenilo a prišli menšie prehánky, ľudí to neodradí. Ak by bolo počasie veľmi zlé, určite by sme situáciu riešili a ľudí o zmene programu včas informovali. Pri všetkých podujatiach v rámci kultúrneho leta rátame s mokrým variantom v kine Mier. Summer Street Party je však vyslovene akcia pod holým nebom, ktorú by sme presúvali do interiéru len v prípade nutnosti,“ uviedla Kováčiková.

Na túto akciu je vstup voľný, rovnako je to aj v prípade iného podobného podujatia, ktoré sa bude konať v piatok 30. júna od 20:00 v Považskej Bystrici. Pri Dome kultúry v rámci CoolTajneRu prebehne akcia Vítanie prázdnin, na ktorej sa predstavia považskobystrické stálice z vokálnej skupiny AcaPeople na prvej prázdninovej Summer Party.

Peter Bič Project mieri do Považskej: Čo nám odkazuje?
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Prvý júlový víkend prichádza: Odštartujte prázdniny v Považskej a okolí zábavou

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM