Filip Chudý Krimi

Požiar dodávky na diaľnici pri Považskej: Vodič utrpel poranenia!

V katastri Považskej Bystrici na diaľnici D1 prišlo k požiaru dodávkového motorového vozidla. Pozrite správy od hasičov.

Ilustračný obrázok k článku Požiar dodávky na diaľnici pri Považskej: Vodič utrpel poranenia!
Zdroj: TASR

Na diaľnici D1 pri Považskej Bystrici bol ohlásený požiar dodávkového motorového vozidla na 173 km v smere na Bratislavu. K udalosti došlo v katastri nášho mesta. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní piati príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s dvomi zásahovými vozidlami.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že požiar sa pomocou práškového hasiaceho prístroja podarilo uhasiť majiteľovi vozidla, ktorý pri hasení utrpel ľahšie poranenia. Postihnutý automobil sa nachádzal v odstavnom pruhu diaľnice D1,“ povedal Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti, na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a súčasne zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc. „Po príchode posádky ZZS si zranenú osobu prevzali zdravotníci. Po zdokumentovaní udalosti bolo postihnuté vozidlo odtiahnuté na priľahlé odpočívadlo. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania,“ dodal hovorca KR HaZZ v Trenčíne k požiaru, ktorý sa stal v pondelok 25. júna krátko po piatej hodine poobede.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM