Filip Chudý Rôzne Kultúra

Považskobystrický Silvester bude bohatý: Po roku sa môžu tešiť aj rodiny s deťmi

Rok 2017 sa blíži k svojmu záveru. Jeho posledné hodiny budú patriť zábave, ktorú v našom meste dotvoria dve väčšie podujatia. Čo všetko sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrický Silvester bude bohatý: Po roku sa môžu tešiť aj rodiny s deťmi
Zdroj: TASR

Záver tohto roka sa blíži a s ním aj neodmysliteľné oslavy v posledný deň počas Silvestra. Aj v tomto roku sa môžu Považskobystričania tešiť na bohatý silvestrovský program. Už tradičnou súčasťou v našom meste býva kultúrny program pred mestským úradom, ale druhý rok za sebou sa môžu tešiť aj rodiny s deťmi. Práve im je venovaný špeciálny program na zimnom štadióne.

Pred rokom mal v Považskej Bystrici premiéru Detský Silvester a keďže podľa slov hovorkyne nášho mesta Ivety Kováčikovej mala akcia veľký úspech, mesto ju zopakuje aj v tomto roku.

„Konať sa bude na zimnom štadióne od 14:00 do 17:00. Deti si budú môcť užiť verejné korčuľovanie zadarmo, pripravené budú menšie súťaže a teplé občerstvenie. Deťom určite spestria deň aj rozprávkoví maskoti – šmolkovia,“ povedala Kováčiková s tým, že deti musia prísť na podujatie s dospelým doprovodom, nevyhnutné je teplé oblečenie, rukavice, prilba a vlastné korčule.

Kultúrny program pred mestským úradom sa začne o 21:00. Vystúpi v ňom český Elvis Presley, Peter Pačut alias slovenský Freddie Mercury a The Backwards, slovenskí beatlesáci, ktorí žnú úspechy aj na medzinárodnej úrovni. Môžeme sa tak tešiť na noc plnú hviezdnych hitov. Po polnočnom ohňostroji sa o zábavu postará DJ Džoxy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Prehľad sviatočných bohoslužieb: Rozpis pre všetky považskobystrické kostoly

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM