Filip Chudý Rôzne

Považskobystrický jarmok sa blíži: Tieto atrakcie sú už nahlásené

Tradičný jarmok v našom meste sa nezadržateľne blíži. Zábavu na ňom dotvárajú atrakcie. Na aké sa môžu ľudia tento rok tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrický jarmok sa blíži: Tieto atrakcie sú už nahlásené
Zdroj: TASR

V Považskej Bystrici sa bude v piatok konať už 21. ročník tradičného jarmoku. Toto podujatie so sebou prináša množstvo zábavy a tiež atrakcií, na ktoré sa ľudia tešia a spríjemňujú im jarmočnú atmosféru. Výnimkou nebude ani tohtoročný Považskobystrický jarmok, na ktorý sa už prihlásili prevádzkovatelia viacerých druhov atrakcií.

„Na jarmoku budú kolotoče, skákacie hrady a podobné nafukovacie atrakcie, autíčka pre deti a tiež poníky. Pripravené budú tiež spotrebné stánky a občerstvenie, pôjde o burčiak, oplátky, priamu výrobu a pod.,“ prezradila Daniela Filipková z Referátu miestnych daní a obchodnej činnosti považskobystrického mestského úradu.

Tá zároveň upozornila, že na tomto oddelení radnice sa do piatka môžu prihlásiť ešte ďalší prevádzkovatelia, čím by sa počet atrakcií tohto ročníka Považskobystrického jarmoku zvýšil. No tie nahlásené už majú aj určené miesto. „Pri novom vchode do mestského úradu, ako je socha Imra Weinera Kráľa, bude pod schodíkmi nafukovací hrad a nad nimi zas autíčka pre deti,“ informovala Mária Horváthová z Referátu miestnych daní a obchodnej činnosti. Poníky budú pri Domanižanke v blízkosti kina Mier a kolotoče na tradičnom mieste za mestskou fontánou, pričom ešte za kolotočmi budú ďalšie nafukovacie atrakcie.

Motoristi bez obmedzení

K jarmokom patria aj rôzne dopravné obmedzenia, ale tie sa bežných Považskobystričanov týkať nebudú. „Cesty nebudú žiadne uzatvorené. Nejaké dopravné obmedzenia sa budú týkať len zásobovania obchodných domov, ale bežnej motoristickej verejnosti nie,“ doplnila hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Týždeň na prelome leta a jesene plný zábavy: 10 podujatí v Považskej Bystrici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM