Filip Chudý Rôzne

Považskobystrický dopravný inšpektorát o úplnej uzávierke: Oznámili obchádzky

Polícia vydala upozornenie na dopravné obmedzenie pri úplnej uzávierke časti cesty III/1976 do obce Mojtín. Ako to treba obísť?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrický dopravný inšpektorát o úplnej uzávierke: Oznámili obchádzky
Zdroj: TASR

Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Považskej Bystrici upozorňuje motoristickú verejnosť, že v čase od 19. augusta 2019 do 30. októbra 2019 je úplná uzávierka cesty III/1946 v km 10,160 až 10,760 v úseku pred vjazdom do obce Mojtín v smere od Beluše v lokalite skalného brala Smetlička.

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že je to v súvislosti s prácami na stavbe „Sanácia skalného brala Smetlička“.

„Doprava je vedená po obchádzkových trasách v rámci ciest I/49, I/61, III/1947, III/1970 a miestnych a účelových komunikáciách v územných obvodoch obcí Beluša, Visolaje, Dolný Lieskov, Dolný Lieskov – časť Tŕstie, Pružina, Pružina – časť Chmelisko a Mojtín,“ povedal Kudlička.

Ten ďalej uviedol, že obchádzková trasa je usmerňovaná umiestneným prenosným dopravným značením a dopravnými zariadeniami.

Vzhľadom k uvedenému žiada Okresný dopravný inšpektorát OR PZ v Považskej Bystrici motoristickú verejnosť, aby pri plánovaní ciest, v rámci ktorých verejnosť využíva tento úsek cesty III/1946 do obce Mojtín, zohľadnili vyššie uvedené dopravné obmedzenia, zvýšili opatrnosť a pozornosť a sledovali prenosné dopravné značenie a zariadenia.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Obmedzenia čoskoro nastanú aj na Orlovskom moste a tiež v našom meste.

Video: Filip Chudý / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM