Filip Chudý Krimi

Považskobystrickí vodiči, zbystrite: Muži zákona sa chystajú na naše cesty

Počas nového týždňa si treba dávať na cestách pozor, keďže sa nášmu okresu nevyhnú policajné kontroly. V ktorý deň to bude?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí vodiči, zbystrite: Muži zákona sa chystajú na naše cesty
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Počas tohto týždňa bude v Trenčianskom kraji celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel. „Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude v obvode Krajského riaditeľstva PZ Trenčín vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť na území niekoľkých okresov, pričom sa to týka aj okresu Považská Bystrica,“ informoval Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.

„V Považskobys­trickom okrese bude akcia vo štvrtok 15. júna,“ prezradil policajný hovorca s tým, že v tento deň budú akcie aj v okresoch Púchov, Nové Mesto nad Váhom a Myjava.

Ako ďalej prezradil, už v utorok 13. júna bude akcia v okresoch Trenčín a Ilava, pričom v okrese Bánovce nad Bebravou bude akcia v stredu 14. júna. „Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd. A to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ doplnil Kudlička s tým, že polícia upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, keďže eviduje viacero dopravných nehôd aj s fatálnymi následkami.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Zločin na mieste, ktoré poznajú všetci Považskobystri­čania: Páchateľovi hrozí 8 rokov!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM