Krimi

Považskobystrickí policajti riešia útok muža (32): Jeho ex mu otvorila a potom to prišlo

Muž sa podľa policajnej správy domáhal 50 eur od svojej bývalej priateľky. Prehnal to.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí policajti riešia útok muža (32): Jeho ex mu otvorila a potom to prišlo
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Vyšetrovateľ z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie za zločin lúpeže a prečinu porušovania domovej slobody voči 32-ročnému mužovi z Púchova.

Obvinený muž mal prísť k bytu svojej bývalej priateľky a spoza dverí žiadal o vrátenie peňazí v sume 50 Eur. Žena mu dvere neotvárala, tak obvinený mal začať búchať a kopať do dverí a kričať, že dvere vykopne,“ informujú muži zákona na sociálnej sieti.

Následne mu, podľa policajnej správy, mala poškodená dvere pootvoriť, pričom obvinený sa mal násilím dostať do bytu. V byte poškodenú fyzicky napadol a mal kričať na ňu nech mu dá peniaze.

Susedia našťastie neboli ľahostajní. „Počas fyzického útoku dcéra poškodenej volala susede, aby zavolala políciu. Následne prišla spolu so susedom do bytu, kde obvineného odtiahli od poškodenej a začali ho ukľudňovať,“ osvetľujú policajti ďalej tento prípad.

Incident ukončila privolaná policajná hliadka z Púchova a následne mužovi obmedzila osobnú slobodu. „Poškodená žena utrpela ľahké zranenia a škodu na vstupných dverách do bytu v doposiaľ nezistenej výške,“ dodávajú muži zákona na záver.

Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM