Filip Chudý Futbal

Považskobystrickí futbalisti stoja pred míľnikom: Môžu dosiahnuť úspešné jubileum

Futbalisti Považskej Bystrice odohrajú počas víkendu zápas predposledného kola, keď zavítajú na pôdu neďalekého Sverepca. Nábojom stretnutia bude nielen derby a boj o postup, ale aj šanca na malé jubileum.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí futbalisti stoja pred míľnikom: Môžu dosiahnuť úspešné jubileum
Zdroj: Dnes24.sk

Už 19 zápasov za sebou neprehrali a dokonca ostatných 14 z nich vyhrali. Takouto štatistikou sa môžu pochváliť futbalisti MŠK Považská Bystrica. Tí sa vezú na úspešnej vlne už veľmi dlhé obdobie, aj preto sa po počiatočných problémoch z úvodných kôl dostali do pozície, že bojujú o postup do šiestej ligy. Na vedúci Podmanín strácajú tri body, pričom zostávajú už len dve kolá do konca. Z toho dôvodu si naši futbalisti už nemôžu dovoliť zaváhať.

A ak nezaváhajú ani v nedeľu od 17:00 vo Sverepci, jubilejný 20-krát za sebou v sezóne neprehrajú a navyše môžu vyhrať 15. zápas za sebou, čo sú bilancie, po akých túžia všetky futbalové tímy.

Ale nebudú to mať také ľahké, keďže odohrajú akési derby cez kopec vo Sverepci. Miestny TJ Rozvoj sa nachádza vo vyrovnanom strede tabuľky a hlavne v domácom prostredí vie znepríjemniť život každému. Pre považskobystrických futbalistov to teda bude náročná skúška, ale ak chcú bojovať o postup do posledného kola, musia ju zvládnuť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Tréner považskobystrických basketbalistov smerom k hráčom: Profesionál nemôže žiť ako priemerný tínedžer

Vydretá výhra Považskobystričanov v Praznove: Niečo podobné sa očakáva aj proti Pruskému

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM