Filip Chudý Rôzne

Považskobystrické kúpalisko zmenilo dátum otvorenia: Poznáme jeho termín! FOTO

Letné kúpalisko sa malo otvárať už túto sobotu, ale počasie tieto plány zmenilo. Kedy sa budete môcť ísť schladiť do bazéna nášho kúpaliska?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrické kúpalisko zmenilo dátum otvorenia: Poznáme jeho termín! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Minulý týždeň sme vás informovali o tom, že letné považskobystrické kúpalisko sa má otvárať v sobotu 11. júna, čo nám potvrdil aj riaditeľ MŠK Považská Bystrica Ľubomír Kubovič, lenže došlo aj na jeho dodatok: „Ak by počasie nebolo vtedy priaznivé, otvorenie letného kúpaliska sa posúva na najbližší možný termín.“ A hoci sa to nezdá, predpoveď počasia, ktorú si môžete pozrieť aj na našej stránke, nie je na najbližší víkend priaznivá.

„Termín otvorenia letného kúpaliska sa posúva kvôli počasiu o týždeň neskôr na 18. júna, ale je tiež možná zmena aj pri tomto termíne. No otvorenie by malo začať v každom prípade cez niektorý víkend, počas pracovného týždňa by sa začalo len vtedy, ak by sa to mimoriadne schválilo,“ povedala nám Miriam Jarošová, vedúca letného kúpaliska.

No v každom prípade, kúpalisko je už prakticky pripravené na letnú sezónu, o čom sme sa presvedčili na vlastné oči. „Upravil sa areál, aby bol trávnik pekne zelený. Čistila sa aj dlažba okolo bazéna, kde bola 20-centimetrová tráva. Ihrisko na plážový volejbal sa prekopalo, tráva sa z neho odstránila a je tiež pripravené. Už stačí dať von len lehátka a je to,“ vyslovil sa strojník letného kúpaliska Vladimír Jaroš. Pripravený je už tiež bazén, ktorý napustili počas víkendu, no a o jeho čistotu sa stará aj vysávač, ktorý sa pohybuje po dne bazéna. Posledné detaily sa ešte robili na kvetinovej výzdobe. Otvoriť sa teda môže hneď vtedy, ako náhle to dovolí počasie.

Vo fotogalérii si pozrite, ako to vyzeralo v stredu na našom kúpalisku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystrické kúpalisko sa už pripravuje na sezónu: Poznáme termín jeho otvorenia!

Foto: ilustračné

Považskobystrické kúpalisko je pripravené: Takto to na ňom vyzerá pred otvorením
31
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM