Filip Chudý Rôzne Kultúra

Považskobystričania, neviete kam s deťmi na Silvestra? Zoberte ich na zimák

Ak hľadáte inšpiráciu na posledný deň tohto roka, pričom ho chcete stráviť s deťmi, potom máme pre nás zaujímavý tip priamo z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystričania, neviete kam s deťmi na Silvestra? Zoberte ich na zimák
Zdroj: TASR

Silvestrovský program v Považskej Bystrici bude tretí rok za sebou rozdelený na dve samostatné časti. Ako sme vás už informovali, ten tradičný hlavný pred budovou mestského úradu sa začne o 21:00, pričom v programe vystúpi Robo Šimko so skupinou Massriot, Happy Band a po polnočnom ohňostroji sa o zábavu postará DJ Džoxy.

Na zimnom štadióne sa bude konať v záverečný deň roka 2018 od 14:00 do 17:00 detský Silvester na ľade. „Nakoľko mal pred dvoma rokmi Detský Silvester, ako vtedajšia novinka, veľký úspech, urobili sme z nej už tradičné podujatie,“ vysvetlila považskobystrická hovorkyňa Iveta Pagáč Kováčiková, ktorá tiež prezradila tohtoročný program.

„V úvode podujatia vystúpi krasokorčuliarka Katka Šebáková. Následne si deti budú môcť užiť verejné korčuľovanie zadarmo, pripravené bude aj teplé občerstvenie. Deťom určite spestria deň aj rozprávkoví maskoti. Tento rok to bude Kung Fu Panda a Kráľ Julien z rozprávky Madagaskar,“ povedala.

Ako však upozornila, deti musia prísť na podujatie s dospelým sprievodom. „Nevyhnutné je teplé oblečenie, rukavice, prilba a vlastné korčule,“ dodala.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM