Filip Chudý Hádzaná

Považskobystričania majú zdravotné problémy: Zápas s Novými Zámkami preložený

Hádzanári MŠK Považská Bystrica si museli domáci zápas s Novými Zámkami preložiť kvôli zdravotným problémom. Poznáme nový termín duelu.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystričania majú zdravotné problémy: Zápas s Novými Zámkami preložený
Zdroj: Barbora Talačová

Považskobystrickí hádzanári mali odohrať druhý domáci zápas v sobotu o 18:00 proti Novým Zámkom, ale tento zápas je preložený, čo potvrdil klub na svojich komunikačných kanáloch a aj Slovenský zväz hádzanej na základe potvrdenia regionálnej hygieničky z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva.

„Extraligové stretnutie mužov MŠK Považská Bystrica – HC Štart Nové Zámky, ktoré sa malo odohrať v sobotu 17. septembra o 18:00 v športovej hale MŠK v Považskej Bystrici, sa pre žalúdočné problémy viacerých hráčov MŠK prekladá na náhradný termín, ktorým je utorok 27. septembra o 18:00 hod,“ informoval klub na svojej oficiálnej stránke.

Priamy súboj v boji o hornú šestku, ktorá zabezpečí účasť v budúcoročnej nadnárodnej súťaži s Českom, sa teda odkladá, ale kto by mal záujem v sobotu vidieť hádzanú v športovej hale naživo, môže navštíviť zápasy dorastencov. V rámci 2. kola o 13:00 privítajú starší dorastenci MŠK Považská Bystrica Tatran Prešov a o 14:45 si zmerajú sily mladší kolegovia z oboch klubov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystrickí hádzanári majú jasné ciele: Zmeny nielen v hráčskom kádri

Skvelý štart považskobystrických hokejbalistov: Porazili favoritov a vedú súťaž

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM