Filip Chudý Rôzne Kultúra

Považskobystričania, je sa na čo tešiť: Kto všetko vystúpi na Dňoch mesta?

Naše mesto bude čoskoro oslavovať, pričom pri tejto príležitosti nám príde zahrať viacero známych hudobníkov. Na koho sa možno tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystričania, je sa na čo tešiť: Kto všetko vystúpi na Dňoch mesta?
Zdroj: Mesto Považská Bystrica

Považská Bystrica v tomto roku oslávi 72. výročie udelenia štatútu mesta. Pri tejto príležitosti sú pripravené dvojdňové oslavy, ktoré budú prebiehať v piatok 15. a v sobotu 16. júna v okolí radnice. „Aj v tomto roku sa budú v Považskej Bystrici konať Dni mesta. Pripravený je bohatý kultúrny aj sprievodný program,“ prezradila hovorkyňa mesta Iveta Kováčiková s tým, že piatkový program začne už doobeda tradičným formátom „Vitaj leto, letečko“, kde vystúpia tí najmenší.

Hlavný program sa ale odpáli až o 17:00, pričom dnes je už známe, že v tento deň si príde na svoje staršia aj mladšia generácia, keďže vystúpi Pavol Hammel aj Celeste Buckingham. „V sobotu dopoludnia si prídu na svoje deti, ktoré si užijú deň plný hier a zábavy, v popoludňajších hodinách na parkovisku za mestským úradom nebudú chýbať viaceré atrakcie,“ doplnila považskobystrická hovorkyňa.

„Počas dvoch dní sa ľudia môžu tešiť na interpretov ako Pavol Hammel, Lina Mayer, Lukáš Adamec, Mária Čírová, Celeste Buckingham či HEX,“ uviedla Kováčiková menoslov hudobníkov, ktorí vystúpia na Dňoch mesta 2018.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM