Rôzne

Považská knižnica sa sťahuje do nového: Otváracie HODINY na pobočkách

Ak si chcete vypožičať nejaké dielo z Považskej knižnice, potom sa pripravte na zmenu, ktorá vyplýva zo sťahovania. Ako na to?

Ilustračný obrázok k článku Považská knižnica sa sťahuje do nového: Otváracie HODINY na pobočkách
17
Galéria
Zdroj: TASR

Hlavná historická budova Považskej knižnice v Považskej Bystrici sa viac ako rok rekonštruovala. Z toho dôvodu bola knižnica presunutá do náhradných priestorov, ktoré sa nachádzali o kúsok ďalej na Štúrovej ulici.

Poplatky odpustia

Do nich sa už ale čitatelia nedostanú, keďže od 3. septembra 2020 sú zatvorené z dôvodu sťahovania sa do zrekonštruovanej budovy Považskej knižnice. Informuje o tom na svojom webe samotná knižnica.

Ako ďalej uvádza, na vrátenie výpožičiek použite bibliobox, pričom poplatky za neskoré vrátenie kníh v čase zatvorenia knižnice nebudú účtované. V prípade potreby môžete napísať mail priamo do knižnice: náučné oddelenie – naucne@kniznicapb.sk, regionálna bibliografia – bibliografia@kniznicapb.sk

Otváracie hodiny pobočiek

„Na vypožičiavanie, objednávanie a rezerváciu dokumentov sú k dispozícii pobočky knižnice na sídliskách SNP a Rozkvet,“ oznámili.

Od stredy 9. septembra 2020 sú pobočky knižnice SNP (telefónne číslo 0901 918 843) a Rozkvet (042/432 56 59) otvorené nasledovne:

  • pondelok: 8.00 – 16.00 hod.
  • utorok: 8.00 – 16.00 hod.
  • streda: 8.00 – 16.00 hod.
  • štvrtok: 8.00 – 16.00 hod.
  • piatok: 8.00 – 16.00 hod.
  • sobota: zatvorené

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM