Filip Chudý Krimi

Polícia o vážnej nehode neďaleko Považskej Bystrice: Ako prišlo k zrážke?

Zrážka autobusu s osobným automobilom zapríčinila jedno vážne a štyri ľahšie zranenia. Išlo o ľudí z nášho okresu!

Ilustračný obrázok k článku Polícia o vážnej nehode neďaleko Považskej Bystrice: Ako prišlo k zrážke?
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Dopravná nehoda autobusu s osobným automobilom z utorka 15. mája, o ktorej sme vás už vtedy informovali, mala za následok piatich zranených. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová prezradila, ako sa odohrala. „K dopravnej nehode došlo tak, že vodič 20-ročný vodič Fiata Punto z okresu Považská Bystrica jazdil po ceste II/507 v smere od Považskej Bystrice na Púchov,“ povedala na úvod a pokračovala:

„Po výjazde z obce Nimnica (časť Kúpele) po prejazde miernej pravotočivej zákruty z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy vozidla svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať s vozidlom, dostal šmyk. V dôsledku toho prešiel čiastočne do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti jazdiacim linkovým autobusom prímestskej dopravy zn. Karosa, ktoré riadil 50-ročný vodič z okresu Považská Bystrica,“ uviedla Antalová.

Ako ďalej prezradila, vozidlo Fiat sa po náraze odrazilo čiastočne mimo vozovku a autobus zišiel z pohľadu svojej jazdy vpravo mimo vozovku, pričom prerazil kovové zábradlie. „Pri dopravnej nehode došlo k ťažkému zraneniu spolujazdkyne sediacej na zadnom sedadle a k štyrom ľahkým zraneniam. V Punte bolo päť ľudí,“ dodala krajská policajná hovorkyňa s tým, že alkohol nebol zistený a škoda je odhadnutá na cca 11 000 eur.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM