Filip Chudý Krimi

Polícia o ťažkej nehode v Považskej Bystrici: FOTO priamo z miesta

Na hlavnom ťahu centrom nášho mesta sa stala dopravná nehoda, ktorá si vyžiadala päť zranených. Čo o nej prezradili muži zákona?

Ilustračný obrázok k článku Polícia o ťažkej nehode v Považskej Bystrici: FOTO priamo z miesta
10
Galéria
Zdroj: Július Krčmárik

Ako sme vás už informovali, v stredu 24. októbra približne o 7:30 sa stala vážna dopravná nehoda v križovatke na ulici M. R. Štefánika v Považskej Bystrici. Konkrétne v tej, ktorá je pred Orlovským mostom. Ako prezradila Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, zranenia pri nej utrpelo päť osôb a z nich jedno dieťa. Teraz sa k nehode vyjadrila aj polícia.

„K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 33-ročná vodička  jazdila s vozidlom zn. Hyundai Tucson v meste Považská Bystrica po ceste II/517 v smere od centra mesta k železničnej stanici, pričom v križovatke uvedenej cesty pri odbočovaní vľavo na vedľajšiu cestu nedala prednosť oproti jazdiacemu osobnému motorovému vozidlu zn. Škoda Rapid a došlo k čelnej zrážke vozidiel,“ povedal Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Ako ďalej uviedol, po náraze sa vozidlo zn. Škoda Rapid otočilo okolo zvislej osi a narazilo pravou bočnou časťou do nákladného auta zn. SCANIA s návesom. „Alkohol u vodičov nebol zistený. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia,“ dodal.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Vážna nehoda v centre Považskej Bystrice: Zábery z miesta
10
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM