Aktualizované Filip Chudý Rôzne Video

Polícia o štrajku autodopravcov: V tomto čase by mali blokovať cesty v Považskej

Polícia informuje, že zhromaždenia autodopravcov obmedzia dopravu na viacerých miestach krajiny. Má ísť aj o Považskú Bystricu.

Video: Filip Chudý / Zdroj: Dnes24.sk

Zhromaždenia autodopravcov obmedzia dopravu na viacerých miestach Slovenska aj v piatok 10. januára. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

Od 8.00 h do 20.00 h sú úplne blokované hraničné priechody a mestá Trstená, Košice, Šahy, Medveďov, Komárno, Ružomberok, Žilina, Považská Bystrica a Slovenské Ďarmoty. Prejazd bude podľa Bárdyovej umožnený iba záchranným zložkám.

„Podľa informácií od autodopravcov bude potrebné s blokáciami počítať aj počas víkendu,“ doplnila Bárdyová a pripomína vodičom, aby jazdili bezpečne. Polícia bude počas dňa prinášať podrobné informácie o obmedzeniach.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke informuje o štrajku autodopravcov v Považskej Bystrici a v okrese Nové Mesto nad Váhom. „V piatok 10. januára v rámci štrajku autodopravcov budú pravdepodobne v dopoludňajších hodinách blokované cesty v Považskej Bystrici,“ doplnili policajti.

Mesto Považská Bystrica na svojej facebookovej stránke zdieľalo status o štrajku, ktorý má byť o 11.00 na hlavnej križovatke. „Po sociálnej sieti začala kolovať informácia o pripravovanom štrajku kamionistov aj v Považskej Bystrici. Mal by začať v piatok 10. januára o 11. hodine na hlavnej križovatke. Vôbec nedokážeme predvídať, aký veľký dopad to môže mať na dopravnú situáciu a koľko kamionistov sa do štrajku v našom meste zapojí. Preto prosíme vodičov, aby sa radšej hlavnej križovatke v tomto čase vyhli,“ oznámili.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčín na svojej facebookovej stránke v piatok podvečer informovalo, že štrajk autodopravcov v Považskej Bystrici bol ukončený.

Poznámka: Aktualizované o posledný odsek.

Na videu si pozrite, ako vyzeral štrajk v našom meste.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM