Filip Chudý Krimi

Polícia o nehode v Považskej: Auto na streche, jeden zranený

Známa považskobystrická križovatka bola dejiskom ďalšej nehody. Tentoraz sa to stalo podľa mužov zákona takto.

Ilustračný obrázok k článku Polícia o nehode v Považskej: Auto na streche, jeden zranený
Zdroj: TASR

Na známej križovatke na konci Považskej Bystrice v smere na Rajec prišlo k dopravnej nehode. Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne k dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 48-ročná vodička viedla osobné motorové vozidlo značky Toyota po vedľajšej ceste v meste Považská Bystrica v smere od Zemianskeho Kvašova k ceste II/517

„A ako vjazdila do križovatky ciest v úmysle pokračovať smerom na Podmanín, do pravej zadnej časti jej vozidla narazilo prednou časťou vozidlo značky Nissan, ktoré po hlavnej ceste II/517 v smere od Prečína do centra mesta Považská Bystrica viedol 23-ročný vodič, čím jeho vozidlu nedala prednosť v jazde“ opísal krajský policajný hovorca.

Ten ďalej uviedol, že nárazom bolo vozidlo Toyota odrazené do stĺpa pouličnej lampy a vozidlo Nissan po stočení sa prevrátilo na strechu. „Pri dopravnej nehode bola jedna osoba ľahko zranená,“ doplnil Kudlička.

U vodičov alkohol nebol zistený a celková škoda bola odhadnutá na cca 12 500 eur. Dodal krajský policajný hovorca k nehode, ktorá sa stala v pondelok 25. novembra v raňajších hodinách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM