Krimi

Policajti skontrolovali na Považí 10 prevádzok: Rozdávali pokuty, no nielen to, FOTO

Polícia počas kontroly uložila päť blokových pokút za nenosenie rúšok na miestach, kde je to povinné. Zistila však aj porušenia obmedzení v otvorení prevádzok.

Ilustračný obrázok k článku Policajti skontrolovali na Považí 10 prevádzok: Rozdávali pokuty, no nielen to, FOTO
4
Galéria

Na kontrolu dodržiavania opatrení hlavného hygienika sa zamerali v utorok policajti v Považskej Bystrici a v Púchove. Za nenosenie rúšok udelili blokové pokuty, porušenia obmedzení v otvorení prevádzok odstúpia na regionálny úrad verejného zdravotníctva.

Ako informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, v Považskej Bystrici a v Púchove skontrolovali desať prevádzok, zistili šesť porušení platných nariadení.

„Polícia počas kontroly uložila päť blokových pokút za nenosenie rúšok na miestach, kde je to povinné. Prípady porušenia opatrení k obmedzeniu fungovania prevádzok budú odstúpené na regionálny úrad verejného zdravotníctva,“ informoval Kudlička.

Ako dodal, policajti všetkých okresných riaditeľstiev v rámci Trenčianskeho kraja budú aj naďalej vykonávať kontroly na dodržiavanie nariadení prijatých v súvislosti s ochorením COVID-19.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

OBRAZOM: Policajti na Považí preverovali dodržanie opatrení v súvislosti s COVID
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM