Filip Chudý Krimi

Policajti prezradili termíny kontrol: Zapíšte si, kedy budú v Považskej a okolí

Ak nebudete s nohou na plyne opatrní, môžete mať prievan v peňaženke. Muži zákona sa chystajú na kontroly. Kedy bude u nás?

Ilustračný obrázok k článku Policajti prezradili termíny kontrol: Zapíšte si, kedy budú v Považskej a okolí
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V období tohto týždňa bude v Trenčianskom kraji celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel, pričom na základe analýz dopravnej nehodovosti bude kontrola vykonaná aj na území Považskobystrického okresu. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

„V okrese Považská Bystrica bude akcia vo štvrtok 3. augusta,“ uviedol Kudlička s tým, že v tento deň budú akcie aj v okresoch Púchov a Partizánske, navyše v stredu 2. augusta bude akcia v okresoch Prievidza, Nové Mesto nad Váhom a Myjava.

Dokumentovať sa podľa slov krajského policajného hovorcu budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd – najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde. Polícia upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nehoda blízko Považskej Bystrice: Diaľnica v jednom smere uzatvorená, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM