Aktualizované Filip Chudý Krimi

Policajti na považskobystrickej pošte? Vieme, čo sa deje! FOTO

Muži zákona majú prehľadávať pobočky pošty, uviedla hovorkyňa Slovenskej pošty. Zároveň prosí ľudí o trpezlivosť. Prečítajte si dôvod.

Ilustračný obrázok k článku Policajti na považskobystrickej pošte? Vieme, čo sa deje! FOTO
5
Galéria

Na e-mail zákazníckeho servisu Slovenskej pošty prišlo anonymné oznámenie o uložení bomby. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa Slovenskej pošty Martina Macková. Ako prvý o tom informoval portál noviny.sk.

„Následne sme kontaktovali policajné zložky, ktoré rozhodli o kontrole prevádzkových budov Slovenskej pošty najprv v Banskej Bystrici a následne bolo prijaté rozhodnutie o kontrole prevádzok pošty v rámci Slovenska. Kontroly sa vykonávajú postupne a priebežne," uviedla hovorkyňa, pričom prosí klientov o trpezlivosť. „Našou snahou je, aby nebola narušená prevádzka a činnosť pošty,“ dodala.

Anonymné oznámenie na e-mail dostali v pondelok (12.6.) po pracovnej dobe vo večerných hodinách. O kontrole rozhodlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ako pre Dnes24 uviedla hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová, na linku 158 operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici v utorok ráno o pol deviatej (13. 06. 2017) oznámila vedúca zákazníckeho centra pošty, že dostali emaily s textom: „Pekný večer, v pošte je veľká bomba“ a ďalší, „V banke je bomba“.

„Nakoľko z obsahu nebolo jasné, v ktorých konkrétnych inštitúciách by mali byť uložené, polícia okamžite prijala potrebné opatrenia vo všetkých bankách, poštových bankách aj poštách na celom Slovensku," dodala Baloghová.

„V súvislosti s preverovaním o ozname, podľa ktorého mala byť bomba na poštách, v bankách a poštových bankách na celom Slovensku, polícia ukončila prehliadky. Výsledok je negatívny, teda žiadna bomba sa nikde nenašla," prezradila Baloghová.

(článok je aktualizovaný o posledný odsek)

Policajti na poštách: Uzavretá pobočka v Považskej pri nemocnici
5
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považskobystrickí vodiči, zbystrite: Muži zákona sa chystajú na naše cesty

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM