Krimi

Policajné hliadky stretnete na cestách aj v utorok: Na TOTO si treba dávať pozor!

Ďalšia policajná akcia zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel prebehne aj v našom okrese a blízkom okolí. Čo všetko budú policajti kontrolovať?

Ilustračný obrázok k článku Policajné hliadky stretnete na cestách aj v utorok: Na TOTO si treba dávať pozor!
Zdroj: TASR

Aj v tomto týždni prebieha v Trenčianskom kraji celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel. Považskobystrického a susedného púchovského okresu sa dotkne táto akcia v utorok. „Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd a to – najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ informoval nás krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

„Polícia upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období evidujeme viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu týchto účastníkov cestnej premávky,“ dodal na záver hovorca KR PZ v Trenčíne.

Môže vás zaujímať:

Dobrovoľní hasiči v Považskej Teplej majú novinku: Tešiť sa môžu aj iné mestské časti

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM