Krimi

Policajná kontrola zastavila vodiča toyoty: Pavol (50) odmietol fúkať

Trochu netradične skončila dopravná kontrola na Šoltésovej ulici v našom meste. Pavol (50) odmietol nielen fúkať, ale aj lekárske vyšetrenie, za čo mu hrozí takýto vysoký trest.

Ilustračný obrázok k článku Policajná kontrola zastavila vodiča toyoty: Pavol (50) odmietol fúkať
Zdroj: TASR

„Dopravní policajti z Považskej Bystrice vzniesli obvinenie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 50-ročnému Pavlovi z Považskej Bystrice. Obvinený vodič 19. apríla v čase cca o 23:00 jazdil na aute zn. Toyota Land Cruiser v Považskej Bystrici po ul. Šoltésovej, kde bol zastavený a kontrolovaný policajnou hliadkou. Pri kontrole vodič odmietol vykonať dychovú skúšku na zistenie návykovej látky a taktiež sa odmietol podrobiť lekárskemu vyšetreniu,“ informoval hovorca KR PZ v Trenčíne Pavol Kudlička.

„Obvinenému mužovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodal policajný hovorca Pavol Kudlička.

Aj z toho dôvodu polícia opätovne upozorňuje vodičov na nasledovné: „Vodiči, ktorí pred jazdou požijú alkoholické nápoje a sadnú si za volant, svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky. Polícia takéto kontroly na zistenie požitia alkoholu vodičmi bude naďalej vykonávať v celom Trenčianskom kraji,“ povedal Pavol Kudlička.

Môže vás zaujímať:

V našom okrese bolo v roku 2015 viac dopravných nehôd: Tento rok vyzerá zatiaľ pozitívnejšie

Policajti sa nestačili čudovať: Považskobystričan Jakub (25) sa po diaľnici rútil vyše 200 km/h!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM