Filip Chudý Krimi

Peter (43) sa nielenže dolámal, ale hrozí mu aj basa: FOTO z nehody na Považí

Diaľnica D1 na Považí bola dejiskom dopravnej nehody, pri ktorej sa zrazilo auto a motocyklom. Muži zákona prezradili viac.

Ilustračný obrázok k článku Peter (43) sa nielenže dolámal, ale hrozí mu aj basa: FOTO z nehody na Považí
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Na diaľnici D1 v katastri Dubnice nad Váhom došlo k dopravnej nehode. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že 43-ročný Peter jazdil na motocykli značky Honda v smere od Bratislavy na Žilinu. „Pred výjazdom na Dubnicu nad Váhom sa vodič plne nevenoval riadeniu motocykla, pričom sa mal náhle rozhodnúť odbočiť do odbočovacieho pruhu, pričom si nevšimol tam jazdiace vozidlo značky Ford Mondeo a následne došlo k bočnej zrážke,“ opísal.

„Vodič motocykla sa podrobil dychovej skúške, pričom nafúkal 0,73 mg/l (1,52 promile) alkoholu. Pri dopravnej nehode vodič motocykla utrpel zlomeninu nohy a lopatky,“ povedal krajský policajný hovorca.

Ako ďalej uviedol, policajti diaľničného oddelenia z Trenčína začali trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky, pričom páchateľovi v tomto prípade hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. „K dopravnej nehode došlo v sobotu 27. júla v čase cca o 21.35 hod.,“ doplnil.

Polícia opätovne upozorňuje vodičov, ktorí pred jazdou požijú alkoholické nápoje a sadnú si za volant, že svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky.

Diaľnica D1 na Považí bola dejiskom nehody: Zrazil sa motocykel s autom
4
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM