Filip Chudý Krimi

Paľo (46) z nášho okresu si poriadne zavaril: Napitý nabúral do dedinskej káblovky a nielen to! FOTO

Považskobystrickí dopravní policajti museli riešiť netradičnú dopravnú nehodu, o ktorú sa mal podľa nich postarať Pavol z nášho okresu. Do čoho všetkého mal naraziť?

Ilustračný obrázok k článku Paľo (46) z nášho okresu si poriadne zavaril: Napitý nabúral do dedinskej káblovky a nielen to! FOTO
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Dopravní policajti z Považskej Bystrice vzniesli obvinenie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 46-ročnému Pavlovi z okresu Považská Bystrica. Obvinený vodič mal 23. mája v čase cca o 18:55 jazdiť na aute značky Škoda Superb po ceste III/1976 v obci Hatné, okres Považská Bystrica v smere od obce Dolná Mariková. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„V dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke prešiel s vozidlom vpravo mimo spevnenú komunikáciu a narazil prednou časťou vozidla do tam vedľa cesty upevnenej rozvodovej skrinky obecnej káblovej televízie. Následne s vozidlom prešiel na komunikáciu, a to cez oba jazdné pruhy až vľavo opätovne mimo spevnenú časť komunikácie, kde narazil zadnou časťou vozidla do stromu,“ opísal Kudlička.

Ako policajný hovorca ďalej uviedol, vodič sa podrobil dychovej skúške, pričom nafúkal 0,65 mg/l (1,35 promile) alkoholu. „Pri dopravnej nehode k zraneniu vodiča nedošlo. Škoda na osobnom aute bola odhadnutá na 2000 eur a škoda na rozvodnej skrinke 100 eur. Nezodpovednému vodičovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok,“ doplnil Pavol Kudlička.

Nehoda v Považskobystrickom okrese: Čo všetko mal Pavol (46) poškodiť?
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Žena prežila chvíle hrôzy: Pavol (52) z nášho okresu má vážny problém!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM