Správy

Originálna kampaň Trenčianskeho kraja: Sledujte ten nový web!

Krajská organizácia cestovného ruchu Trenčín pripravila zimnú kampaň Trenčianskeho kraja. Pozrite, čo tu má prilákať návštevníkov aj v období Vianoc.

Ilustračný obrázok k článku Originálna kampaň Trenčianskeho kraja: Sledujte ten nový web!
Zdroj: shutterstock

Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región pripravila novú kampaň, ktorá má cez zimné obdobie prilákať do Trenčianskeho kraja viac návštevníkov. Propaguje ho ako pokojnú a na relax vhodnú destináciu, informovala výkonná riaditeľka KOCR Trenčín región Eva Frývaldská.

„KOCR Trenčín región systematicky vyvíja aktivity smerujúce k zvyšovaniu návštevnosti a počtu prenocovaní turistov v kraji. Na nadchádzajúcu zimnú sezónu preto pripravila atraktívnu online kampaň, ktorej cieľom je podnietiť ľudí, aby strávili sviatky v Trenčianskom kraji,“ uviedla Frývaldská.

Vďaka trojici kúpeľov sa trenčiansky región podľa nej profiluje ako pokojná a na relax vhodná destinácia, ktorá má byť v protipóle hektických vianočných príprav miestom na strávenie pokojných sviatočných dní.

Kampaň pozýva na pomalé, priam najpomalšie sviatky v Trenčianskom kraji. „Ponuku pokojných sviatkov si záujemcovia môžu pozrieť na špeciálnej webstránke www.najpomalsiesviatky.sk. Heslom kampane je zahodiť predvianočný stres a užiť si pokoj a relax v kúpeľoch, vyšantiť sa na nepreplnených lyžiarskych svahoch či spoznať život kráľov a princezien na hradoch,“ priblížila výkonná riaditeľka KOCR.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trenčína a okolia

Sledujte nás aj na Instagrame

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM