Filip Chudý Rôzne

Opravy prinesú dopravné obmedzenia: ULICA v Považskej, ktorú zatvoria

Dopravná situácia v Považskej Bystrici sa skomplikuje. Týmto miestam sa v najbližšom čase radšej vyhnite.

Ilustračný obrázok k článku Opravy prinesú dopravné obmedzenia: ULICA v Považskej, ktorú zatvoria
Zdroj: Dnes24.sk

Počas druhého novembrového týždňa sa začína s rekonštrukciou viacerých komunikácií v Považskej Bystrici. Informovalo o tom na svojom webe mesto s tým, že tam dôjde k dopravným obmedzeniam. „Obnovou prejde Ulica I. Krasku, Ulica Mošteníkova, pričom práce na nich začali od utorka 10. novembra. Dôjde tu k čiastočným obmedzeniam,“ ozrejmilo mesto.

Ako však ďalej uvádza, od stredy 11. novembra sa občania musia pripraviť na úplné uzatvorenie Ulice Komenského na sídlisku Stred popri zubároch.

„Práce by mali trvať maximálne do konca novembra. Dôjde tu ku kompletnej rekonštrukcii cestnej komunikácie, ako aj oboch chodníkov,“ informoval Peter Smatana, vedúci odboru výstavby a rozvoja mesta. Podľa jeho slov obyvatelia, ktorí žijú v tejto lokalite, sa domov dostanú. „Samozrejme, bude umožnený prístup aj pre záchranné zložky,“ doplnil.

Taktiež sa v blízkom čase pripravuje obnovu častí komunikácií v Podmaníne pri rodinnom dome číslo 70 až 72 a od kríža k rodinnému domu 130, práce budú aj na Ulici Sládkovičovej v časti za Trenčanom.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM