Filip Chudý Rôzne

Okolo Slovenska sa blíži: ULICE v Považskej Bystrice, ktoré budú uzavreté

Počas cyklistických pretekov Okolo Slovenska sa treba pripraviť aj na dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Okolo Slovenska sa blíži: ULICE v Považskej Bystrice, ktoré budú uzavreté
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

Cyklistické preteky Okolo Slovenska (15.–19. septembra) zavítajú aj do Považskej Bystrice, ktorá bude etapovým mestom. V sobotu 18. septembra tu bude cieľ 3. etapy. Spôsobí to aj uzávierku viacerých ulíc, informovalo o tom mesto na svojej stránke.

Úplná uzávera

Úplne uzavretá bude od 8.00 do 20.00 hod. cesta I/61 na Štúrovej ulici od hlavnej križovatky v smere na Žilinu po odbočku na Moyzesovu ulicu.

Obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením. Taktiež budú dočasne uzatvárané komunikácie počas prejazdu pelotónu. „A to minimálne polhodinu pred plánovaným príjazdom sprievodných vozidiel a cyklistického pelotónu. Premávka bude obnovovaná postupne po prejdení posledného sprievodného vozidla,“ ozrejmilo mesto.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Uzavreté ulice

Približne od 13.30 do 14.30 hod. tak budú uzatvorené ulice Žilinská, Štúrova, Sládkovičova, Čiernohájska a Partizánska v smere na Domanižu.

A približne od 15.00 hod. bude v smere od Púchova uzavretý Orlovský most a ulice Štefánikova, Okružná, Moyzesova, Žilinská a Štúrova. „Prejazd uzatvorenými časťami komunikácií bude umožnený iba záchranným zložkám,“ doplnilo mesto.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Foto: ilustračné

Správy z Považia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM