Filip Chudý Rôzne

Obmedzenia na známej ulici v Považskej: K cintorínu choďte po inej trase, FOTO

V Považskej Bystrici nastalo dopravné obmedzenie v tesnej blízkosti starého cintorína. Počas Dušičiek to pôjde len jedným smerom.

Ilustračný obrázok k článku Obmedzenia na známej ulici v Považskej: K cintorínu choďte po inej trase, FOTO
4
Galéria
Zdroj: Mesto Považská Bystrica

Mesto Považská Bystrica na svojej facebookovej stránke informovalo o dopravných obmedzeniach na Moyzesovej ulici, ktorá sa nachádza vedľa starého cintorína medzi križovatkou s Jánskou ulicou pri cirkevnej škole a križovatkou s cestou I/61 v smere z/do Žiliny (Žilinská ulica).

„V pondelok 28. októbra začala Považská vodárenská spoločnosť realizovať opravu havarijného stavu kanalizácie na Ulici Moyzesovej. Práce si vyžiadajú dopravné obmedzenia na minimálne dva týždne,“ oznámilo mesto.

Ako ďalej uviedlo, vodiči musia byť opatrní, pretože počas minimálne dvoch týždňov nebude možné odbočiť z Moyzesovej ulice smerom ku Kauflandu. „Autá, ktoré chcú využiť tento smer, zbytočne teda odbočia z hlavnej cesty I/61 (od Žiliny, ale aj od mesta) na Moyzesovu ulicu,“ ozrejmilo mesto.

To doplnilo, že obmedzenia budú mať aj nákladné autá, ktoré počas opravy kanalizácie neodbočia od cirkevnej školy smerom doprava na Moyzesovu ulicu. „Obyvatelia bývajúci na tejto ulici sa však nemusia obávať, do svojich domov a bytov sa dostanú,“ doplnili. Osobné autá tadiaľ prejdú, ale iba v jednom smere, z Považskej Bystrice smerom na Žilinu. V opačnom smere to ide iba po prvú uličku, aby sa ľudia z Moyzesovej ulice dostali domov.

Ak sa teda chystáte počas Dušičiek na starý cintorín, v smere od Žiliny nechoďte na Moyzesovu ulicu, ale pokračujte na hlavnú križovatku a odtiaľ cez centrum sa naň dostanete.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Takto to tam vyzerá.

FOTO: Na Moyzesovej ulici sú obmedzenia, v smere od Žiliny na ňu nechoďte
4
Galéria
Zdroj: Mesto Považská Bystrica
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM