Filip Chudý Krimi

O Lýdii (19) nie sú vyše mesiaca správy: Policajti z Považskej žiadajú o pomoc

Považskobystrickí policajti pátrajú po nezvestnej 19-ročnej Lýdii Horváthovej, ktorá je prechodne z nášho mesta. Čo prezradili?

Ilustračný obrázok k článku O Lýdii (19) nie sú vyše mesiaca správy: Policajti z Považskej žiadajú o pomoc
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej osobe, ktorou je 19-ročná Lýdia Horváthová (nar. 4.4.1999) prechodne z Považskej Bystrice (trvale bytom Praha 7). Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

„Menovaná ešte 28. februára odišla z miesta trvalého bydliska s tým, že ide na Ukrajinu, kde si chce hľadať prácu. Naposledy sa svojim rodičom ozvala 21. marca a od tej doby nie je známe miesto jej pobytu a nikomu sa viac neozvala,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Tá ďalej prezradila, že Lýdia je asi 164 cm vysoká, štíhlej postavy. Má krátke rovné hnedé vlasy a hnedé oči. Oblečené mala čierne tesilové nohavice, kvietkovaný kabát tmavomodrej farby. Obuté mala čierne kožené čižmy, so sebou mala modrý ruksak, mobil a cestovný pas na svoje meno. „Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia Považská Bystrica na tel. čísle 096126 3755,“ dodala Antalová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM