Filip Chudý Kultúra

Nový mesiac otvára svoje brány: Top 10 novembrových podujatí v Považskej

Začal sa predposledný mesiac tohto roka, ktorý so sebou prináša množstvo zaujímavých podujatí. Čo sa v našom meste bude konať?

Ilustračný obrázok k článku Nový mesiac otvára svoje brány: Top 10 novembrových podujatí v Považskej
Foto: Rastislav Búgel

Zilionári

4. a 12. novembra o 18:30, kino Mier

Čo by ste urobili so 17 miliónmi dolárov? Skvelá komédia natočená podľa skutočných udalostí o jednej z najväčších bankových lúpeží v histórii USA. V hlavných úlohách známi a obľúbený komediálni herci Zach Galifianakis (z filmu Vo štvorici po opici) a Owen Wilson.

Basketbal: Považská Bystrica – Žiar nad Hronom

5. novembra o 17:00, telocvičňa VIII. ZŠ

Na dlhú dobu to bude pre basketbalistov Považskej Bystrice posledný domáci zápas, keďže následne ich čaká dlhá séria zápasov vonku a doma sa predstavia až krátko pred Vianocami.

Koncert FZ Melody

10. novembra o 16:00, kino Mier

Koncert hudobnej skupiny FZ Melody ozdobia aj pozvaní hostia, ktorými sú Marta Križanová, Silvia a Peter Klimentovci a tiež Ľudovít Kašuba. Moderovať toto podujatie bude Pavol Hrobárik.

Princezná a drak

13. novembra o 16:00, kino Mier

Rozprávka o rozmaznanej a často neposlušnej princeznej, ktorá sa nevie ani sama najesť. Avšak za svoju rozmaznanosť a nesamostatnosť nemôže ona, ale prílišná starostlivosť. Účinkujú herci Divadla Tamariki z Banskej Bystrice.

La Gioia

16. novembra o 18:00, kino Mier

Naše mesto bude hostiť galakoncert známeho pop operného tria. La gioia znamená v preklade z taliančiny radosť, pričom o tú by sa mal starať aj hudobný hosť večera, ktorým bude Ivanna Bagová.

Len si pospi miláčik

17. novembra o 18:00, kino Mier

Silné herecké obsadenie (Mórová, Koleník, Vajda, Šebová, Maštalír, Labuda ml.) dáva tomuto divadelnému predstaveniu punc prvoradej kvality a záruku osobitého umeleckého zážitku. Autorom hry je slávny autor Georges Feydeau, ktorý je majstrom slovného vtipu a nekorunovaný klasik neprehľadnej zápletky.

IMT Smile a Lúčnica: Made in Slovakia

19. novembra o 18:30, kino Mier

Dokumentárny snímok opisuje jedinečný projekt, ktorý pobláznil celé Slovensko a dostal sa dokonca i za jeho hranice do Čiech. Spojenie tradičného v podobe súboru Lúčnica s kapelou IMT Smile na čele s obľúbeným a charizmatickým spevákom Ivanom Táslerom a režisérsky počin Jána Ďurovčíka nenechalo divákov chladnými.

L.U.Z.A.

19. novembra, LIFE music club

Mladšia generácia, resp. tým jedincom, ktorým sa páči hip-hop, sa zrejme poteší z koncertu slovenskej skupiny L.U.Z.A., ktorej členmi sú Čistychov, Slipo a DJ Hajtkovič.

Hokejbal: Považská Bystrica – LG ABhokej Bratislava

26. novembra o 13:00, hokejbalové ihrisko

Považskobystrickí hokejbalisti si rozbehli sezónu veľmi dobre a vytúžený postup do play-off je reálny. Koncom mesiaca ich schopnosti preverí líder tabuľky z Bratislavy.

Hádzaná: Považská Bystrica – Partizan Belehrad

26. novembra o 18:00, športová hala

Športový sviatok roka v našom meste sa blíži. Hádzanári MŠK Považská Bystrica sa v 3. kole Vyzývacieho pohára stretnutú s Partizanom Belehrad. Pôjde o odvetný duel, keď prvý zápas sa hrá na srbskej pôde.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Týždeň v Považskej ako na dlani: TOP 10 akcií, na ktoré sa oplatí vybehnúť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM