Tlačové správy

Neviete, čo si obliecť? Tu je pár tipov

Horúce letné mesiace nahrávajú ľahkým, vzdušným outfitom, ktoré vám dovolia prežiť deň bez toho, aby ste si uvarili vnútornosti.

Ilustračný obrázok k článku Neviete, čo si obliecť? Tu je pár tipov
Zdroj: TASR

Okrem toho, že sa budete v rámci teplotných možností cítiť príjemne, na ulici, večernej terase či po ceste na kúpalisko jednoznačne zažiarite. Chcete vedieť, aké sú trendy na toto horúce leto?

Jednoduché šaty

Veľkým hitom tohto leta sú dlhšie šaty po členky jednoduchého strihu. Veľmi pekne sa budú vynímať v koralovej farbe s jednoduchými sandálkami. Ak si chcete zobrať top na večer, vyberajte si z neutrálnych farieb, skvele urobíte, ak siahnete po šedej farbe. Nezabudnite ani na jemné šperky, ktoré celý minimalistický outfit pozdvihnú. Vždy si vyberte jeden kúsok šperku výraznejší – náušnice, náhrdelník či náramok, nikdy však nekombinujete viac výrazných kúskov naraz.

Overáliky

Ak sa chystáte na menej formálnu udalosť, šortkové overáliky sú skvelou voľbou. Pokojne si zvoľte pestrý kvetovaný vzor alebo aj jednoduchú čipku. V prípade, že sa bojíte chladnejšieho počasia, vyberajte topy, ktoré overáliku dovolia vyniknúť aj po jeho nasadení. A čo si obuť? Opäť sú to jednoduché sandáliky alebo športovejšie slip ony. A v akých farbách loviť? Určite siahnite po bielej, žltej či hnedej.

Minimalizmus vs. excentrickosť

Istotne ste si višmli, že hitom tohto leta je minimalizmus – minimalistické náušnice, šaty, topy, ale aj blúzky a lodičky. Tieto kúsky môžete ozvláštniť asymetrickým strihom, ale ak by ste chceli predsa len niečo odvážnejšie, vedzte, že strapce sú späť v móde – na kabelkách, na bundách, ale aj na topánočkách. Okrem strapcov môžete svoj outfit oživiť aj pestrofarebným africkým etnoštýlom, ktorý si zakladá na geometrických tvaroch a odvážnych farbách. Čo poviete, máte si z čoho vybrať toto leto, alebo sa už tešíte na nové trendy?

foto: ilustračné

Zdroj: Seocentrum.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM