Filip Chudý Iné športy

Neúspešné obdobie považskobystrických hokejistov: Zabránia negatívnemu jubileu?

Zimný štadión v Považskej Bystrici nezažil víťaznú oslavu našich hokejistov už od konca novembra. Ale mohlo by sa to zmeniť.

Ilustračný obrázok k článku Neúspešné obdobie považskobystrických hokejistov: Zabránia negatívnemu jubileu?
Zdroj: Milan Kováčik

Hokejisti HK 95 Považská Bystrica neprežívajú práve najlepšie obdobie. Ak rátame aj kontumačnú prehru z Michaloviec, kam pre zdravotné problémy v kádri a nevhodne zvolený termín ani nevycestovali, potom prehrali už deväť súťažných zápasov za sebou. Naposledy prehrali v piatok Skalici. Z výhry sa netešili od 11. decembra minulého roka.

Ak teda nechcú dosiahnuť neželenú jubilejnú desiatu prehru v rade, musia v domácom zápase v nedeľu o 17:00 poraziť Spišskú Novú Ves.

Spišiaci sú síce favoritom, veď majú na svojom konte vyše dvakrát viac bodov, ale nie je to súper, ktorého by sa naši hokejisti mali báť. Ako totiž už v tejto sezóne ukázali, vedia naňho zahrať, veď na Spiši dokonca raz zvíťazili 2:1 po predĺžení. A v novembri s týmto súperom rovnakým pomerom doma nešťastne prehrali, hoci viedli ešte sedem minút pred koncom 1:0, ale súper nakoniec výsledok stihol otočiť. Teraz by to považskobystrickí „panteri“ chceli súperovi oplatiť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Zimný beh Považskou Bystricou: Zvíťazila skúsenosť a aj mladosť, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM