Filip Chudý Kultúra

Nenaháňajme sa v Považskej len za nákupmi: Využime voľno aj na zábavu

Darčeky, stromčeky, nakupovanie zásob, ozdobovanie, pečenie … Zrejme to aj vy pred Vianocami poznáte. No tiež si nezabudnite oddýchnuť.

Ilustračný obrázok k článku Nenaháňajme sa v Považskej len za nákupmi: Využime voľno aj na zábavu
Zdroj: TASR

Hokej: Považská Bystrica – HC Bratislava

21. decembra o 18:00, zimný štadión

Naši hokejisti potrebujú v boji o play-off každý bod, pričom ďalšie tri môžu získať v poslednom predvianočnom zápase proti Bratislavčanom. Uspejú?

Jingle Bass / DFTG soundsystem/

21. decembra o 21:00, Subway Club

Oslava zimného slnovratu 21. decembra v Subway bude mocná. Tešiť sa môžeš na karibské rytmy,ale aj v temnejšie basové vybrácie.To všetko v spoločnosti DFTG selektorov a pridá aj Funďo.

Girls free edition

21. decembra, Life music club

Predvianočnú párty pripravili aj v „lajfku“, pričom ju prispôsobili hlavne ženám. Hrať bude DJ Majco.

Vianočné venčenie

22. decembra o 14:30, Útulok Hafkáči

Útulok Hafkáči v Považskom Podhradí organizuje špeciálne vianočné venčenie, keďže aj na psíky treba myslieť. Uskutoční sa v sobotu od 14:30 do 17:00.

Vianočný Coolkvíz

22. decembra o 18:00, Retro (Music&Coffee)

Coolkvíz liga pokračuje tretím špeciálnym vianočným kolom. Pravidlá sú stále rovnaké: Zostav tím, ktorý má maximálne 8 hráčov, príď v uvedený dátum a hraj o vecné ceny. Registračný poplatok je 1 euro na hráča. Tieto financie sa zbierajú do banku, ktorý vyhrá tím s najlepším skóre na konci ligy v júni.

Christmas party

23. decembra o 22:00, kaviareň Dúha

Kto chce vstúpiť do Vianoc párty zábavou a vianočným punčom, ten môže ísť do Dúhy. Hrať bude DJ Metju.

Vianočnica

ZUŠ IWK

Trh pre verejnosť, na ktorom sa budú predávať výrobky žiakov Základnej umeleckej školy Imra Weinera Kráľa. Výťažok pôjde adoptívnej žiačke z Kene a žiakom školy zo sociálne slabších rodín. Vianočnica prebieha do piatka 21. decembra (od 13:00 do 18:00).

Výstava: Michal Zahornacký – Chymeros

MG ART Galéria

Navštíviť môžete aj výstavu fotografa Michala Zahornackého s názvom Chymeros. Projekt vznikol v spolupráci so spisovateľom Danielom Hevierom. V priestoroch galérie na Ulici M. R. Štefánika výstava potrvá do 11. januára. Galéria je otvorená do piatka od 11:00 do 16:00.

Klubová výstava členov fotoklubu Fénix

Kino Mier

Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici, fotoklub Fénix v spolupráci s PX Centrom pozývajú do kina Mier na výstavu členov fotoklubu FÉNIX. Návštevníci si môžu pozrieť viac ako 50 umeleckých fotografií rôznych žánrov od 15 autorov (Tomáš Benčík, Ľuboš Ďurica, Martin Golej, Tomáš Hlavčo, Miroslav Jakubčík, Helena Kurusová Benčíková, Anna Macháčková, Marián Pentek, Peter Procházka, Marek Pupák, Jozef Sádecký, Libor Trško, Maroš Tvrdý, Michal Zahornacký, Róbert Zigo). Výstava je sprístupnená do 22. januára 2019 a pozrieť si ju môžete počas pracovnej doby a v čase podujatí v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM