Filip Chudý Krimi

Nehoda štyroch áut v Považskej Bystrici: Po sérii zrážok bol aj zranený, FOTO

Stačí malá nepozornosť a nešťastie je hneď na svete. Ukázalo sa to aj pred Dolným Moštencom.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda štyroch áut v Považskej Bystrici: Po sérii zrážok bol aj zranený, FOTO
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Na príjazdovej ceste do považskobystrickej mestskej časti Dolný Moštenec sa odohrala nehoda, ktorej účastníkmi boli štyri autá, jeden z vodičov bol ľahko zranený, pričom škoda bola odhadnutá na 22 000 eur. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová s tým, že alkohol zistený nebol.

Strhol volant

Na základe doteraz zisteného, k dopravnej nehode malo podľa polície dôjsť tak, že vodička jazdila na vozidle Renault Fluence v smere jazdy od mesta. „Pred Dolným Moštencom mala zastaviť na ceste a odbočovať vľavo na miestnu komunikáciu vedúcu k novostavbám rodinných domov, kde za touto vodičkou tým istým smerom jazdil vodič na aute Ford Focus,“ opísala Kuzmová.

Vodič Fordu pravdepodobne v dôsledku nevenovaniu sa plne vedeniu svojho vozidla a v snahe zabrániť zrážke strhol vedenie do protismeru.

Správy z Považskej Bystrice a okolia

Odhodené a odrazené

Tam ale narazil vozidla Peugeot, ktoré v tom čase viedol vodič v smere jazdy z mestskej časti na Považskú Bystricu. „Toto vozidlo bolo odhodené vpravo mimo vozovku a následne bolo odrazené do protismernej časti vozovky a tam ostalo stáť,“ ozrejmila krajská policajná hovorkyňa s tým, že práve vodič Peugeotu bol zranený.

Potom vodič Fordu Focus mal naraziť do vozidla Mazda, ktoré v tom čase viedla vodička tým istým smerom na Považskú Bystricu, ako šiel Peugeot. Toto vozidlo ostalo stáť po náraze v strede vozovky. Dodala Kuzmová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Takto to vyzeralo na mieste nehody.

FOTO: Nehoda štyroch áut v Dolnom Moštenci
6
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Správy z Považia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM