Filip Chudý Krimi

Nehoda na priechode medzi autom a chodkyňou: Polícia z Považskej žiada o pomoc, FOTO

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc, keď hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala na priechode pre chodcov v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na priechode medzi autom a chodkyňou: Polícia z Považskej žiada o pomoc, FOTO
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Policajti Okresného dopravného inšpektorátu z Považskej Bystrice vykonávajú objasňovanie dopravnej nehody, ktorá sa stala na priechode pre chodcov v Považskej Bystrici. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo vo štvrtok 28. novembra 2019 v čase cca o 19.35 h v Považskej Bystrici na priechode pre chodcov vedúcom cez miestnu komunikáciu Ulici M. Benku na sídlisku Rozkvet pri bytovom dome č. 2078, medzi osobným autom a chodkyňou.

Svedkovia, ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie k uvedenej dopravnej nehode sa môžu prihlásiť osobne alebo telefonicky na Okresnom dopravnom inšpektoráte Policajného zboru v Považskej Bystrici, Kukučínova ulica 186/1, telefónne číslo 096126 3562, prípadne aj anonymne na známom telefónnom čísle 158.

„Taktiež mám môžete podať informácie aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy,“ dodal Kudlička.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Pozrite si policajné zábery z daného priechodu.

FOTO: Polícia hľadá svedkov nehody v Považskej na tomto priechode na Rozkvete
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM