Krimi

Nehoda na D1 blízko Považskej: Vodič kamióna so zranením, FOTO

Dopravná nehoda na diaľnici D1 pri obci Beluša si vyžiadala ľahšie zranenie vodiča. Čo sa na mieste dialo?

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na D1 blízko Považskej: Vodič kamióna so zranením, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na 156 km diaľnice D1 v smere na Bratislavu v katastri obce Beluša bola ohlásená dopravná nehoda nákladného motorového vozidla. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní traja príslušníci HaZZ z Púchova s jedným zásahovým vozidlom.

Zalomený ťahač

Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že havarovaný, cisternový automobil sa nachádzal na krajnici vozovky, pričom mal zalomený ťahač, v dôsledku čoho čiastočne blokoval jeden jazdný pruh.

„Cisterna vozidla bola prázdna, bez poškodenia. Vodič sa s ľahším zranením nachádzal mimo postihnutého nákladného vozidla,“ povedal Petrík.

Prvá pomoc

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti, zranenému vodičovi poskytli do príchodu zdravotníkov ZZS predlekársku prvú pomoc a postihnuté vozidlo zabezpečili proti vzniku požiaru. „Následne, po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou, asistovali pri jeho bezpečnom naložení na vozidlo odťahovej služby,“ dodal k nehode, ktorá bola ohlásená v utorok 21. apríla pred 11.30 h.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj foto z nehody.

FOTO: Dopravná nehoda na diaľnici D1 pri Beluši
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM