Filip Chudý Krimi

Nehoda dvoch áut na Považí: Jedno skončilo mimo cesty na streche, FOTO

Záchranné zložky mali prácu. Po dopravnej nehode v Pruskom kontrolovali zdravotný stav účastníkov a poskytli im ošetrenie.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda dvoch áut na Považí: Jedno skončilo mimo cesty na streche, FOTO
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V obci Pruské sa stala dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne na svojom webe s tým, že na zásah boli postupne vyslaní štyria hasiči z Dubnice nad Váhom s jedným zásahovým vozidlom a dvaja hasiči z Trenčína so špeciálnym vyslobodzovacím vozidlom.

Po príchode na ohlásené miesto bolo zistené, že jedno z havarovaných vozidiel zostalo mimo vozovky, prevrátené na strechu. „Na mieste udalosti, mimo postihnutých automobilov sa bez viditeľných zranení nachádzali traja účastníci dopravnej nehody,“ ozrejmili.

Hasiči preverili zdravotný stav všetkých účastníkov a poskytli im prvotné ošetrenie. Po príchode zdravotníkov si osoby prevzala posádka záchrannej zdravotnej služby.

Príslušníci Hasičského a záchranného zboru následne vykonali na postihnutých vozidlách protipožiarne opatrenia a po zdokumentovaní udalosti políciou pomocou špeciálneho vyslobodzovacieho vozidla prevrátili uviaznutý automobil späť na kolesá. „V dôsledku dopravnej nehody nedošlo k úniku prevádzkových kvapalín,“ doplnili k stredajšej nehode.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to vyzeralo na mieste nehody.

FOTO: Zrážka dvoch áut v Pruskom, jedno skončilo mimo cesty na streche
2
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Správy z Považia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM