Filip Chudý Krimi

Nehoda dvoch áut a šesť zranených: Tri sanitky ich odviezli do nemocnice, FOTO

Počasie je premenlivé, čo ukázali aj ostatné dni. Po snehovej nádielke sa odohrala nepríjemná dopravná nehoda pri obci Zliechov.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda dvoch áut a šesť zranených: Tri sanitky ich odviezli do nemocnice, FOTO
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na ceste III/1912 medzi obcami Košecké Podhradie a Zliechov sa stala dopravná nehoda, ku ktorej boli vyslaní dubnickí hasiči s jedným zásahovým vozidlom. Informovalo o tom na webe Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne.

Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že v dôsledku čelnej zrážky sa z deviatich účastníkov zranilo šesť osôb, pričom išlo prevažne o ľahšie zranenia. Na mieste udalosti zasahovala posádka záchrannej služby, ktorá poskytovala zraneným osobám prvú pomoc. Cesta v danom úseku bola v dôsledku dopravnej nehody neprejazdná.

Dubnickí hasiči zabezpečili miesto dopravnej nehody, vozidlá stabilizovali a vykonali protipožiarne opatrenia. Súčasne asistovali zdravotníkom pri poskytovaní predlekárskej pomoci, ošetrovaní a postupnom naložení zranených osôb do sanitných vozidiel. Na mieste boli prítomné tri sanitky, ktoré postupne odviezli zranené osoby na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

Po zdokumentovaní udalosti políciou hasiči asistovali pri odtiahnutí havarovaných automobilov na krajnicu a následnom opätovnom sprejazdnení cesty v tomto úseku. Doplnili hasiči k nedeľnej nehode.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Takto to vyzeralo na mieste nehody.

FOTO: Dopravná nehoda pri obci Zliechov
4
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Správy z Považia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM