Filip Chudý Kultúra

Nával letnej zábavy: Odštartujme prázdniny v Považskej a okolí veľkolepo

Začínajú sa letné prázdniny. Ak hľadáte zaujímavé tipy, ako ich v úvode stráviť, potom je tento zoznam pre vás to pravé.

Ilustračný obrázok k článku Nával letnej zábavy: Odštartujme prázdniny v Považskej a okolí veľkolepo
Zdroj: TASR

Strážov Classic

28. – 29. júna , Považská Bystrica a okolie

Už 5. ročník veterán rely majiteľov historických vozidiel. Miesto štartu i cieľa je v Považskom Podhradí. V piatok podvečer budú vozidlá aj v centre mesta.

Summer Start | Latino Party v Cooltajneri

28. júna o 18:00, KC Cooltajner

V piatok sa môžete od 18:00 tešiť na kvalitnú latino muzičku, kopec farieb, budete si môcť pozrieť tanečné ukážky a tiež si zatancovať spoločne s Martou a Calym a dievčatami v exotických kostýmoch. To všetko s letnými miešanými drinkami, ktoré letnú atmosféru ešte viac umocnia.

Summer street party

28. júna o 20:00, pred mestským úradom

Letné prázdniny budú štartovať veľkou šou, pričom sa bude na čo tešiť, keďže prídu zaujímaví umelci.

23. Brvništské hody

28. – 30. júna, Brvnište

V piatok 20:00 začnú hody v Brvništi prvým hudobným vystúpením v sobotu od 16:00 to bude pokračovať. Všetko to vyvrcholí v nedeľu od 10:15 veľkou porciou zábavy až do podvečerných hodín.

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

28. júna o 20:30, amfiteáter v Jasenici

Ako odmenu za vysvedčenie pripravili v amfiteátri v Jasenici premietanie rozprávky Asterix a tajomstvo čarovného nápoja. So sebou si treba zobrať deku, občerstvenie a dobrú náladu.

F&Ch Party

28. júna o 22:00, Retro (Music & Coffee)

Tradičný hudobný večer v obľúbenom bare, mixovať sa budú nove aj staré hity. Zahrajú DJ 1/2F&CH (Fish&Chips DJ's), Blame Your Genes a Eclectic Selector.

Zelená Modrá 2019

29. – 30. júna, Čelkova Lehota a Pružina

Všetkých, ktorí majú radi prírodu, dobrú hudbu a nevšedné zážitky, pozýva Jaskyniarsky klub Strážovské vrchy, obce Čelkova Lehota a Pružina so spoluorganizátormi na podujatie Zelená Modrá 2019. V Čelkovej Lehote bude program v sobotu od 9:00, v pružinskej Dúpnej jaskyni v nedeľu od 10:00.

PX Streetball 2019

29. júna o 14:00, pri fontáne v centre

Považská Bystrica zažije podujatie, na ktorom sa nebudú len merať sily v pouličnom basketbale, známom tiež ako streetball. Bude pripravený aj sprievodný kultúrny program.

X-Men: Dark Phoenix

29. júna o 19:00, kino Mier

Keď skupina X-Menov vyrazí na celkom rutinnú záchrannú misiu na obežnú dráhu k ohrozenej posádke raketoplánu, zdá sa, že majú všetko pod kontrolou a operácia prebieha bez problémov. Ale zdanie klame. Jean Grey je zasiahnutá neznámou a smrtiacou vesmírnou silou, ktorá ju premení na jedného z najsilnejších mutantov. Americké fantasy.

ArtNight | Koncert Červený bicykel a diskusia s hosťom

29. júna o 19:00, KC Cooltajner

Prvá tohtoročná ArtNight v Cooltajneri. Počas nej sa vám predstaví so svojim koncertom kapela Červený bicykel a tiež sa bude diskutovať s pozvaným hosťom z umeleckej scény.

Lovenie

29. júna o 21:30, Prečín

Prvý letný film v tohtoročnom letnom kine Prečin bude snímka Lovenie.

Tajný život maznáčikov 2

30. júna o 16:00, kino Mier

Teriér Max sa horko-ťažko vyrovnal so skutočnosťou, že nie je jediným obľúbencom svojej paničky Katie, a už sú na obzore ďalšie nečakané zmeny… Animovaná komédia.

Yesterday

30. júna o 19:00, kino Mier

Nie veľmi úspešný pesničkár Jack chce zavesiť gitaru na klinec. Jeho pesničky nikto nepočúva okrem jeho najlepšej kamarátky Ellie. Všetko sa zmení, keď ho počas záhadného globálneho zatmenia zrazí autobus. Zatmenie okrem iného spôsobí hudobnú katastrofu, keďže nikto nepozná ani legendárnu pieseň Yesterday od Beatles. Americká komédia.

Výstava umeleckej fotografie

Kino Mier

Výber fotografií z 43. ročníka výstavy umeleckej fotografie členov zväzu slovenských fotografov. Výstava potrvá už len do 30. júna a pozrieť si ju môžete v pracovných dňoch od 8:00 do 16:00 a cez víkendy v čase podujatí v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Pozrite si najstaršiu modrotlač na Slovensku.

Video: TASR videoservis / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM