Krimi

Náraz do plota a poď ho na Považskú… Ďaleko nezašiel, policajti ho dostali, FOTO

Nezodpovedný vodič z Považskej Bystrice si urobil problém vo Sverepci a následne aj svojím konaním. Čo mu za to hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Náraz do plota a poď ho na Považskú… Ďaleko nezašiel, policajti ho dostali, FOTO
3
Galéria

Dopravní policajti z Považskej Bystrice vzniesli obvinenie pre prečin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky voči 51-ročnému mužovi z Považskej Bystrice. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trenčíne na svojej facebookovej stránke.

Obvinený vodič mal podľa polície v poobedňajších hodinách (cca o 18.35 hod.) jazdiť po miestnej komunikácii v obci Sverepec na vozidle značky Citroën, pričom sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a následne mal naraziť do oplotenia rodinného domu.

Ako ďalej uviedli, na mieste dopravnej nehody nezotrval, ale s vozidlom vyrazil na cestu I/61 smerom na Považskú Bystricu, kde v dôsledku poruchy na jeho vozidle zostal stáť a následne bol kontrolovaný policajnou hliadkou obvodného oddelenia z Považskej Bystrice.

„Vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 0,89 mg/l (1,85 promile) alkoholu v dychu. Obvinenému vodičovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ oznámila polícia.

Polícia opätovne upozorňuje vodičov, ktorí pred jazdou požijú alkoholické nápoje a sadnú si za volant, že svojou nezodpovednosťou ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale hlavne ohrozujú životy a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky.

Ďalšie zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Pozrite si aj policajné zábery z prípadu.

OBRAZOM: Pod parou narazil do plota vo Sverepci a vyrazil do Považskej
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM