Filip Chudý Kultúra

Nabitý januárový víkend v Považskej Bystrici: Kam ísť zrelaxovať po práci?

Pracovný týždeň tvoria už len posledné hodiny, preto treba začať myslieť už aj na víkend. Kde sa v našom mestá dá počas neho zabaviť?

Ilustračný obrázok k článku Nabitý januárový víkend v Považskej Bystrici: Kam ísť zrelaxovať po práci?
Zdroj: TASR

Lyžovanie v Považskej Bystrici

19. – 21. januára, vlek Mašková

Kto má rád aktívnu formu oddychu, toho určite poteší, že lyžiarsky vlek priamo v našom meste bude premávať zadarmo. Všetko, samozrejme, v prípade ideálneho počasia.

Muž vo vlaku

19. januára o 18:30, kino Mier

Mala to byť obyčajná cesta domov. Michael McCauley žije spokojne bežný rodinný život bez akýchkoľvek výkyvov. Predáva poistenie, s rodinou žije za mestom, a do práce a späť dochádza pravidelným vlakom. Každý deň, už desať rokov, odkedy odišiel od polície. Dnešný deň sa veľmi nepodaril a rovnako ako vždy nastupuje do vlaku a teší sa domov, lenže… Mysteriózny triler.

29. ročník Susedského plesu

19. januára o 19:00, KD v Považskom Podhradí

Kultúrny dom v Považskom Podhradí bude dejiskom už 29. ročníka miestneho plesu. Do tanca bude hrať DJ Boris.

Ferdinand

20. januára o 16:00, kino Mier

Stvorený pre boj. Zrodený pre lásku. Nina a Ferdinand sú najväčší kamaráti pod španielskym slnkom. To by nebolo až také zvláštne, keby Nina nebola malé dievčatko a Ferdinand veľký býk. A to poriadne veľký býk. Narodil sa síce ako malé, roztomilé teliatko, ale časom podrástol o poriadny kus nielen do výšky, ale aj do dĺžky a šírky. Animovaná rozprávka.

Insidious: Posledný kľúč

20. januára o 18:30, kino Mier

Štvrtá časť kultovej hororovej série Insidious odhalí záhadnú minulosť dnes vyhľadávanej démonologičky Elise. Tá v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku, avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.

Reprezentačný ples

20. januára o 19:00, Gastro – služby GS

V priestoroch Gastro – služby GS v Považskej Bystrici uskutoční Reprezentačný ples k 50. výročiu vzniku Obchodnej akadémie Považská Bystrica v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kra­ja.

Futbal: Považská Bystrica – Papradno

21. januára o 12:00, umelá tráva vo futbalovom areáli

Zimná príprava futbalistov začala. Prvý prípravný zápas odohrajú hráči MŠK proti Papradnu. Kto má záujem, o 14:00 si môže pozrieť aj duel Prečín – Lednické Rovne a o 16:00 stretnutie Sverepec – Bodiná.

Ide pieseň dokola…

21. januára o 15:00, kino Mier

Hudobno-zábavný program. Účinkujú v ňom Heligonica, Moštenskí pajtáši a Pavol Hrobárik.

Zúfalé ženy robia zúfalé veci

21. januára o 18:30, kino Mier

„To bol teda pôrod!“ – je presná definícia nielen vstupu hrdinky Oľgy na svet vzácnou „čelnou“ polohou, ale táto veta vystihuje i jej túžbu nájsť tú pravú lásku. Nie je to však tak jednoduché, možno preto, že ani Oľga nie je jednoduchá. Má so svojím milostným životom veľké plány a tiež veľmi bujnú fantáziu. Česká komédia.

Enkaustika

Kino Mier

Výstava obrazov Považskobystričanky Mgr. Ľudmily Grancovej spojená s predajom. Autorka sa na výstave prezentuje najstaršou maliarskou technikou – maľovaním roztaveným voskom. Výstava potrvá do 18. februára a pozrieť si ju môžete v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00 a cez víkendy v čase podujatí kina Mier.

FotoROZKVET 2017

Kino Mier

Už 17. ročník letnej fotografickej súťaže FotoROZKVET priniesol množstvo skvelých záberov, ktoré si môžete pripomenúť na výstave fotografií v kine Mier. Prebiehať bude do 28. februára. Pozrieť si ju môžete v pondelok až piatok od 8:00 do 16:00 a cez víkendy v čase podujatí kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Pozrite si to v predstihu: PREHĽAD blížiacich sa plesov v Považskej a okolí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM