Filip Chudý Iné športy

Na prestupoch sa v Považskej pracovalo do hlbokej noci: Veľké zmeny v kádri!

V posledný januárový deň sa v považskobystrickom hokeji diali veci. Nielen na ľade, či medzi striedačkami, ale prievan bol aj v kabíne.

Ilustračný obrázok k článku Na prestupoch sa v Považskej pracovalo do hlbokej noci: Veľké zmeny v kádri!
Zdroj: Dnes24.sk

Streda 31. januára bola v hokeji posledným dňom prestupového termínu. Manažér považskobystrických „panterov“ Ján Zlocha st. robil na prestupoch až do polnoci. Ešte ani po zápase Považská Bystrica – Prešov neboli všetky zmeny v kádri potvrdené, Zlocha na nich pracoval vo svojej kancelárii na zimnom štadióne, preto o nich nemohol v tom čase informovať. Vo štvrtok sme sa s ním spojili, keď už bolo všetko vyjasnené. Teda okrem jedného hráča, keďže stále nie je isté, kde dohrá sezónu Milan Dolinajec. Rozhodne sa v piatok, ak nastúpi za nás, dohrá sezónu tu, ak nastúpi za svoj kmeňový klub zo Žiliny, musí ju dohrať tam.

Z pravidelne nastupujúcich hráčov odišli do materských klubov Michal Dvořák, Andrej Jurášek a Lukáš Hrušík. „Nemôžeme počítať ani s brankárom Marošom Mikolášom, no do brány sa po zranení vráti Michal Dzubina, ktorý už tri týždne s nami trénuje,“ vyjadril sa Zlocha.

Získali sme ale trio Pavol Poláček (obranca), Matej Mišura a Nino Szalay (útočníci) z Trnavy, ktorá nás ešte teoreticky môže pripraviť o play-off. Z Púchova sa po zrušení hosťovania vracia útočník Filip Stanislav, pričom náš káder vystužia aj traja slovenskí reprezentanti do 18 rokov, keďže tí dostali výnimku a môžu hrať za dve mužstvá aj po prestupovom termíne. Sú to útočníci Oliver Okuliar (už za nás v sezóne hral), Kristián Kováčik a obranca Jakub Martiška. Všetci z Trenčína.

Tiež sa ešte čaká na zranených hráčov, pričom ich návrat nechcú v klube zbytočne uponáhľať, preto aj v piatok do Michaloviec pôjde o niečo užší káder. Čo sa týka dohrávaného zápasu s 20-kou, o tom sa stále ešte nerozhodlo, hoci klub rozhodnutie na zväze urgoval.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM