Filip Chudý Krimi

Na D1 v Považskej Bystrici šľahali plamene: Čo sa tam stalo?

Považskobystrickí hasiči mali prácu na diaľnici v katastri nášho mesta. Aké podrobnosti prezradili?

Ilustračný obrázok k článku Na D1 v Považskej Bystrici šľahali plamene: Čo sa tam stalo?
Zdroj: TASR

Vo štvrtok 22. marca, krátko pred 23:00 bol ohlásený požiar osobného motorového vozidla na 167 km diaľnice D1 v smere na Žilinu. K udalosti došlo v katastri mesta Považská Bystrica. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s technikou AHZS MB Vario a CAS 30 Iveco Trakker.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že požiarom je zasiahnutá motorová časť vozidla. Vodič sa bez zranení nachádzal mimo postihnutého automobilu. Na mieste udalosti boli prítomní príslušníci polície a pracovníci NDS,“ opísal Petrík.

Ten ďalej uviedol, že hasiči z Považskej Bystrice zasahujúci v dýchacích prístrojoch zabezpečili miesto udalosti a na likvidáciu požiaru nasadili jeden hasebný prúd. Po likvidácii požiaru hasiči postihnuté vozidlo odvetrali, skontrolovali a miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície. „Pri udalosti sa nikto nezranil. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania,“ dodal hovorca KR HaZZ v Trenčíne.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM