Filip Chudý Krimi

Muži zákona sa zamerajú na Považskobystrický okres: Poznáme presný termín

Nášmu okresu sa nevyhnú policajné kontroly. Kedy presne by sme si mali dávať na cestách zvýšený pozor?

Ilustračný obrázok k článku Muži zákona sa zamerajú na Považskobystrický okres: Poznáme presný termín
Zdroj: TASR

V tomto týždni bude v Trenčianskom kraji celoslovenská osobitná kontrola zameraná na dokumentovanie správnych deliktov držiteľov vozidiel. Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude kontrola na osobitnú zodpovednosť vykonaná aj na území Považskobystrického okresu. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

„V okrese Považská Bystrica bude akcia v stredu 6. septembra,“ prezradil Kudlička s tým, že v tento deň budú akcie aj v okresoch Púchov, Trenčín, Ilava a Prievidza. Vo štvrtok 7. septembra bude zas akcia v okrese Bánovce nad Bebravou.

„Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd. A to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ uviedol krajský policajný hovorca. Ten navyše dodal, že polícia upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v ostatnom období eviduje viacero dopravných nehôd.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

V okrese Považská Bystrica sa rozdávali pokuty: Rekord sa zrodil pri Plevníku, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM