Filip Chudý Krimi

Muž (40) z amfiteátra putoval do nemocnice: Jaro (36) z Považskej má problém

V priestoroch bývalého amfiteátra v Považskej sa odohrala situácia, po ktorej muž (40) skončil v nemocnici a Jarovi (36) hrozí väzenie. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Muž (40) z amfiteátra putoval do nemocnice: Jaro (36) z Považskej má problém
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví voči 36-ročnému Jaroslavovi z Považskej Bystrice. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„Obvinený muž mal 19. októbra vo večerných hodinách po predchádzajúcej slovnej hádke a pod vplyvom alkoholu v priestoroch bývalého amfiteátra v Považskej Bystrici fyzicky napadnúť 40-ročného muža. Poškodeného muža mal udrieť dreveným kolom valcovitého tvaru opakovane do ľavého ramena a následne po niekoľkých minútach aj do oblasti hlavy,“ opísal krajský policajný hovorca.

Ako ďalej uviedol, počas incidentu boli poškodenému mužovi spôsobené zranenia hlavy a ramena s predpokladanou dobou liečenia cca 2 mesiace. „V zmysle zákona hrozí v tomto prípade obvinenému strata slobody na štyri až desať rokov,“ dodal Kudlička.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Jozefovi (62) padlo na stanici v Považskej niečo do oka: Teraz čelí obvineniu!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM