Filip Chudý Krimi

Muž (29) mal vykopnúť bránu, vniknúť na pozemok a podpáliť auto: FOTO z miesta

Muži zákona informovali o prípade na Považí, v ktorom mal 29-ročný muž poškodiť kovovú bránu rodinného domu a tiež podpáliť auto. Čo mu za to hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Muž (29) mal vykopnúť bránu, vniknúť na pozemok a podpáliť auto: FOTO z miesta
4
Galéria

Policajti obvodného oddelenia z Púchova vzniesli obvinenie z prečinu poškodzovania cudzej veci a prečinu porušovania domovej slobody voči 29-ročnému mužovi z okresu Púchov. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Obvinený mal podľa jeho slov v skorých ranných hodinách opakovane prísť k rodinnému domu v okrese Púchov, pričom mal vykopnúť železnú kovanú dvojkrídlovú bránu, ktorú v mieste uzatváracieho mechanizmu poškodil.

„K rodinnému domu sa mal opäť vrátiť, mal neoprávnene vniknúť na pozemok cez poškodenú bránu a rozbiť zadné sklo na odstavenom aute a odísť preč. Následne sa mal opätovne vrátiť k rodinnému domu, vniknúť na pozemok a poliať zadnú časť auta horľavou látkou, ktorú zapálil,“ opísal Kudlička.

Ako ďalej uviedol, majiteľovi rodinného domu ako aj vozidla vznikla celková škoda vo výške cca 2800 eur. „Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodal.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Pozrite si aj foto z prípadu.

FOTO: Muž (29) mal vykopnúť bránu, rozbiť auto a aj ho podpáliť
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM