Filip Chudý Kultúra

Možnosti na víkendový oddych: Kde sa môžeme v Považskej zabaviť?

Prvý klasický pracovno-školský týždeň nového roka sa dostáva do záveru, no ešte predtým je tu víkend a s ním prichádzajú aj nové možnosti zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Možnosti na víkendový oddych: Kde sa môžeme v Považskej zabaviť?
Zdroj: TASR

Hádzaná: Považská Bystrica – Jičín

12. januára o 18:00, športová hala

V druhom prípravnom stretnutí počas zimnej prípravy považskobystrickí hádzanári privítajú Jičín. Ako obstoja v medzinárodnej konfrontácii?

Insidious: Posledný kľúč

12. januára o 18:30, kino Mier

Štvrtá časť kultovej hororovej série Insidious odhalí záhadnú minulosť dnes vyhľadávanej démonologičky Elise. Tá v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku, avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.

Hádzaná: MŠK cup

13. a 14. januára, športová hala

Tento tradičný turnaj bude pre hráčov MŠK generálkou pred jarnou časťou. V sobotu o 10:00 nastúpia proti Jičínu a o 17:00 proti Novým Zámkom. V nedeľu o 11:00 ich preverí Karviná. Zvyšné stretnutia turnaja sú naplánované nasledovne: sobota o 15:00 Jičín – Karviná, nedeľa o 9:00 Nové Zámky – Jičín, nedeľa o 14:00 Nové Zámky – Karviná. Vstup je voľný.

20. výročie ZKS

13. januára o 15:00, kino Mier

Slávnostný program a koncert pri príležitosti 20. výročia Združenia kresťanských seniorov č. 03 v Považskej Bystrici. Účinkuje hudobná skupina Števa Hruštinca. Vstup je voľný.

Basketbal: Považská Bystrica – ŠKP Štart Bratislava

13. januára o 17:00, telocvičňa ZŠ DSA Rozkvet

Naši basketbalisti vstupujú do nadstavbovej časti prvej ligy. Ich prvým súperom budú bratislavskí policajti, ktorých už dvakrát v sezóne porazili. Dokážu to aj do tretice?

Koleso zázrakov

13. januára o 18:30, kino Mier

Koleso zázrakov rozpráva príbeh štyroch postáv, ktorých životy plynú uprostred ruchu zábavného parku na Coney Island. Je to silný dramatický príbeh vášne, násilia a zrady. Režíroval ho Woody Allen.

Moštenecký ples

13. januára o 19:00, Dom kultúry Dolný Moštenec

Plesová sezóna v našom meste sa otvorí v Dolnom Moštenci. O zábavu sa bude starať AZ-music.

Susedská zábava

13. januára o 19:30, Dom kultúry Podvažie

V sobotu to bude žiť podvažskom kulturáku, keďže mestská časť Podvažie si pripravila pravú susedskú zábavu.

Coco

14. januára o 16:00, kino Mier

Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zahynuvší gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých. Dobrodružná animovaná komédia.

Molly a jej hra

14. januára o 18:30, kino Mier

Šťastie praje pripraveným. Molly Bloomovú kedysi poznalo zopár ľudí ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie – hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Americká dráma.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Pozrite si to v predstihu: PREHĽAD blížiacich sa plesov v Považskej a okolí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM