Filip Chudý Krimi

Miro (38) sa vyhýbal psovi, vyletel z cesty a ťažko sa zranil: FOTO z miesta

Muži zákona z Považskej Bystrice riešia dopravnú nehodu, pri ktorej bol na ceste zranený pes, tomu sa síce Miro vyhol, lenže utrpel ťažké zranenia.

Ilustračný obrázok k článku Miro (38) sa vyhýbal psovi, vyletel z cesty a ťažko sa zranil: FOTO z miesta
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Považskobystrickí dopravní policajti riešia dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v stredu 7. augusta o 21.30 h a pri ktorej sa ťažko zranil 38-ročný vodič z Púchova. Informovala o tom Elena Antalová z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

„Podľa doterajších zistení k nej došlo tak, že 38-ročný Miroslav jazdil na vozidle Peugeot 406 smerom od Púchova na Belušu. Z dôvodu nevenovania pozornosti vedeniu vozidla a nesledovaniu situácie v cestnej premávke si neskoro všimol na zemi ležiaceho zrazeného psa. Aby sa vyhol zrážke so psom strhol riadenie doľava a vyletel s vozidlom cez protismerný jazdný pruh mimo cestu, kde havaroval,“ opísala policajná hovorkyňa.

Podľa jej slov sa Miroslav pri tejto nehode veľmi vážne a ťažko zranil. „Podľa doposiaľ zistených skutočností nemusel vodič utrpieť tak vážne zranenia, keby bol pripútaný bezpečnostným pásom,“ doplnila.

„Nakoľko vodič utrpel také zranenia, že sa nemohol podrobiť dychovej skúške, bola mu odobratá krv na zistenie alkoholu a iných omamných látok v nemocnici,“ ozrejmila Antalová s tým, že škoda bola predbežne vyčíslená na asi 2000 € a ľahko sa zranil 39-ročný spolujazdec vo vozidle, ktorý bol pripútaný bezpečnostným pá­som.

„Príčinu a mieru zavinenia dopravnej nehody vyšetrujú dopravní policajti Okresného dopravného inšpektorátu Považská Bystrica. Na mieste bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava,“ dodala Antalová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť zaujímavý obsah z Považskej Bystrice a okolia.

Vážna nehoda: Zranenému psovi sa vyhýbalo auto, vodič Miro (38) je ťažko zranený
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM