Krimi

Milan (35) skončil v rukách polície: Vyhrážky matke a polovici dediny!

Nebezpečná situácia v našom okrese sa odohrala v nedeľu ráno. Už štyrikrát súdne trestaný Milan, ktorého už policajti dobre poznajú, sa mal tentoraz vyhrážať nielen svojej matke. Čo mu hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Milan (35) skončil v rukách polície: Vyhrážky matke a polovici dediny!
Zdroj: TASR

Poverený policajt Obvodného oddelenia z Považskej Bystrice obvinil 35-ročného Milana z okresu Považská Bystrica prečinu „nebezpečné vyhrážanie“. „Obvinený sa v nedeľu ráno (dňa 3. apríla o 7:30) v kuchyni rodinného domu vyhrážal svojej 65-ročnej matke. Položil na stôl krabičku s nábojmi a vyhrážal sa matke a bratovi, že postrieľa pol dediny a potom zastrelí aj seba. V ruke držal pri tom ďalekohľad na pušku. Matka s bratom mali strach o svoj život a zdravie, a taktiež mali strach aj o obyvateľov obce,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová,

„Obava bola opodstatnená, nakoľko Milan bol už štyrikrát súdne trestaný. V minulosti dopustil násilného trestného činu. So strelnou zbraňou usmrtil dvoch ľudí. Preto jeho vyhrážky nebrali na ľahkú váhu. Nakoľko sa Milan vyhrážal zabitím tak, že to vzbudilo dôvodnú obavu a čin spáchal voči chránenej osobe, to znamená blízkej osobe a osobe vyššieho veku – svojej matke, poverený policajt spracoval podnet na podanie návrhu jeho väzobné stíhanie. Včera sudca Okresného súdu v Považskej Bystrici rozhodol, že Milan bude stíhaný väzobne. Za tento skutok môže obvinený stráviť za mrežami až tri roky,“ povedala na záver policajná hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Policajti zastavili Michala (33) z Považskej Bystrice: Výsledok dychovej skúšky nemilo prekvapil

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM