Filip Chudý Krimi

Maturant (19) z Považskej to s prípravou prehnal: Prípad vyšetruje polícia, FOTO

Pripravovať sa na skúšku dospelosti sa dá rôznymi spôsobmi. Jeden netradičný mal vyrozprávať polícii maturant z Považskej Bystrice. Tá to vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku Maturant (19) z Považskej to s prípravou prehnal: Prípad vyšetruje polícia, FOTO
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Tohtoročné maturitné skúšky v Považskej Bystrici v riadnom termíne sú za nami, no ešte sa s nimi spája aj jeden nevšedný prípad, ktorý má stále dohru na polícii. V stredu 30. mája prišlo na známej ceste na Lány (Nábrežná ulica) k dopravnej nehode 19-ročného mladíka, ktorý smeroval na maturitnú skúšku, lenže s autom skončil mimo cesty, čo nám potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

„Dve a pol hodiny po dopravnej nehode mladík nafúkal ešte 1,73 promile alkoholu. Na polícii mal uviesť, že počas učenia sa na maturitnú skúšku popíjal v noci whisky,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

Ako tá ďalej uviedla, polícia dala vyhotoviť znalecký posudok, ktorý by mal stanoviť presný prepočet množstva alkoholu v organizme mladíka v čase dopravnej nehody. „Posudok ešte nie je hotový. Mladíkovi hrozí obvinenie z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Uvedená vec je stále v štádiu vyšetrovania,“ doplnila Antalová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Považskobystrický maturant (19) mal pred skúškou popíjať whisky: Zábery z nehody
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM